PayQuest
info@payquest.nl
+31 (0) 85 90 21 910

PayQuest

tekening-02

De ServiceCorner™

De ServiceCorner™ is het antwoord op geconcentreerde dienstverlening aan het publiek.

De ServiceCorner™ is een ‘winkel op kleine schaal’ waar men verschillende diensten als zelf-service af kan nemen. In de ServiceCorner™ wordt de mogelijkheid geboden naast het opwaarderen van je OV-chipkaart, ook cash geld op te nemen, af te storten en over te maken. De diensten kunnen met je bankpas, creditcard, mobiel of cash worden betaald.

Een door PayQuest verbeterde innovatieve en moderne geldautomaat met veel meer toegevoegde waarde: dat is het idee van de ServiceCorner™. Naast een bancaire functie dient dit product van PayQuest ook een commercieel, medisch en gemeentelijk doel. In kleine kernen of op plaatsen waar veel mensen bij elkaar komen wordt hiermee duidelijk voorzien in een behoefte. Immers, postkantoren, bankfilialen en pinautomaten verdwijnen steeds vaker uit het straatbeeld. Dit komt de leefbaarheid niet ten goede, want de behoefte aan de bereikbaarheid van zulke diensten dichtbij blijft onverminderd hoog. Met de ServiceCorner™ speelt PayQuest hierop in.

Op het onbemande apparaat zijn de meest uiteenlopende handelingen mogelijk. Opnemen van cash en het afstorten daarvan, e-ticketing, uitgifte en opladen van OV-chipkaarten, het ophalen van recepten, aanvragen van een rijbewijs en de aangifte van een geboorte: het is slechts een greep uit de mogelijkheden. Het gebruiksgemak, privacy en veiligheid staan voorop, dus de ServiceCorner™ is de oplossing voor nu én de toekomst.

Als gemeente is het interessant om een ServiceCorner™ binnen de gemeentegrenzen te hebben, want het verhoogt de leefbaarheid (aantrekkingskracht) in kleine kernen en in buitenwijken van grote steden. Het economisch model van de ServiceCorner™ biedt de mogelijkheid bij intensief gebruik een deel van de opbrengst naar de lokale samenleving terug te laten vloeien om activiteiten en verenigingen te ondersteunen. Al met al een win-win situatie.

servicecorner